Truskawkowe lody na szybko


cupcake-1153428_960_720

Składniki:

▶ 4 filiżanki  zamrożonych truskawek,

▶ 3 łyżki miodu,

▶ 1/2 filiżanki naturalnego jogurtu,

▶ 1 łyżka soku z cytryny.

Przygotowanie:

Wszystkie składniki wkładamy do blendera. Ubijamy 5 min. Możemy przechowywać w hermetycznie zamkniętym pudełku ok miesiąca.

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s