Zdrowe racuchy


chapati-931901_960_720

Składniki:

▶ 500 g płatków owsianych,

▶ 500 g chudego twarogu,

▶ 4 białka,

▶ 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia,

▶ 1 cukier waniliowy.

Przygotowanie:

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą najlepiej w blenderze i smażymy z obu stron na złotobrązowy kolor.

 

Zapisz

Zapisz

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s